Sighisoara en knuffelbuddy’s

Donderdagochtend wilden we beginnen met een orkestrepetitie op de binnenplaats van ons internaat, maar vanwege de regen werden er spontaan gr

IMG_1927
Groepsrepetitie van het koper

oepsrepetitie’s georganiseerd.

’s Middags gingen we met de bus naar Sighisoara. Toen we daar aankwamen hebben we met z’n allen geluncht en vervolgens had iedereen twee uur tijd om zelf even in de stad te kijken.

Sighisoara is de stad waar het geboorte huis van ‘Graaf Dracula’ staat. Op dit moment zit er een restaurant gevestigd in het huis. Het restaurant heeft de geboortekamer van Graaf Dracula ingericht als toeristische attractie. Veel VHJO’ers namen een kijkje. Als je wil weten wat we daar ontdekt hebben, moet je zelf een kijkje gaan nemen …

IMG_1926
Orkestouders maken lunch

Toen iedereen weer terug was bij de bus, gingen we op weg naar Jacodu om te spelen voor Roma-weeskinderen. Onderweg kwamen we erachter dat de weg die we genomen hadden niet begaanbaar was voor de bussen. Daarom keerden we terug naar Sighisoara. Na overleg van de leiding, besloten we om in Sighisoara te blijven.

We hadden vrije tijd tot zes uur, daarna gingen we met z’n allen eten. Om acht

IMG_1159
Voor het huis van Graaf Dracula

uur gingen we terug naar Sibiu.

Ondertussen had de Orkest Commissie (OC) knuffelbuddy’s aangewezen. Ieder orkestlid wordt gekoppeld aan een ander orkestlid; dat is je knuffelbuddy. Op het moment dat een OC-lid ‘KNUFFELTIJD!’ roept, moet je zo snel mogelijk je knuffelbuddy vinden en die persoon een dikke vette knuffel geven!
IMG_0719


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s