Concert in Sibiu

Zaterdag hadden we ’s ochtends repetitie op de binnenplaats. Het was gelukkig niet zo warm als de vorige keer. Na de repetitie kregen we een lunch en was het tijd om de verkochte ansichtkaarten te gaan schrijven! Vol enthousiasme werden de pennen, stiften en kaarten tevoorschijn gehaald en begon iedereen te schrijven.

Na het kaarten schrijven was er tijd om nog even te ontspannen, want om half 5 speelden we een concert op een pleintje in Sibiu. Om reclame te maken voor dit concert speelde een strijkkwartet bij het internaat en werd er geflyerd. Toen het concert begon was er al veel publiek, tijdens het concert werd dit nog veel meer. We speelden dit keer zonder Di Gojim, de klezmerband. Daardoor konden we de hele Dvorak symfonie spelen! Wederom kregen we veel applaus.

Toen het podium weer was afgebouwd en alle instrumenten weer veilig waren opgeborgen, konden de orkestleden de kerk beklimmen en op eigen gelegenheid gaan eten.

Omdat het zaterdagavond was, werd de avondklok verlaat. In groepjes trokken de orkestleden de stad in naar gezellige kroegen of de discotheek. Het was erg gezellig en iedereen had het enorm naar z’n zin. Na een avondje dansen keerde iedereen weer veilig naar huis terug.

IMG_1265IMG_1267


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s